Wij bieden drie vormen van garantie op producten die wij in de webshop voeren.

De niet goed geld terug garantie, geldt op alle producten en blijft ook in stand bij het eventueel afkopen van garantie. Dit houdt in, dat indien er ondanks onze strenge controle, een product niet functioneert zoals het hoort te functioneren, u het product aan ons kunt retourneren. Na ontvangst, zullen wij het product controleren en indien reparatie mogelijk en verantwoord is, u de keuze geven tussen repareren en alsnog leveren, of uw geld terug. Aanspraken op deze garantie, dient u binnen 14 dagen te melden, gerekend vanaf de dag van ontvangst van het product.

Standaard garantie op nieuwe producten, betreft producten die wij betrekken van fabrikanten of importeurs. Deze hebben meestal een garantie van twee jaar, tenzij anders aangegeven.

Garantie op nieuwe producten uit oude voorraad (NOS). Dit betreft meestal producten die in het verleden nieuw zijn aangeschaft door bedrijven, om bijvoorbeeld reservedelen op voorraad te hebben, zodat de productie gewaarborgd is. De officiële garantie is over het algemeen gezien de oorspronkelijke aanschafdatum van het product al geruime tijd verlopen. Desalniettemin geven wij standaard op deze producten drie maanden garantie. Deze garantie is tevens afkoopbaar, u treft het kortingsbedrag aan bij het betreffende artikel.

Garantie op gebruikte producten. Standaard geven wij op deze producten drie maanden garantie. Deze garantie is tevens afkoopbaar, u treft het bijbehorende kortingsbedrag aan bij het betreffende artikel.

Op partij handel wordt geen specifieke garantie geboden, anders als de standaard niet goed geld terug garantie. Aankoop van partijen is bovendien uitsluitend voorbehouden aan bedrijven met een geldig BTW nummer.

Garantie voorwaarden

- Uitgesloten van garantie zijn schades en defecten door eigen schuld, zoals valschades, verkeerd gebruik, verkeerd aansluiten, etc.

- Indien een pakket bij aflevering schade vertoont, dan verzoeken wij u deze schade middels foto’s te documenteren. Wanneer na opening blijkt dat het aangekochte product alsmede beschadigd is, dient u ons hiervan per direct op hoogte te brengen. Wij kunnen schademeldingen die later als een week na ontvangst van het pakket bij ons binnenkomen, niet in behandeling nemen, daar ons verhaalrecht dan tevens is verlopen bij het bedrijf verantwoordelijk voor de verzending.

- Het retourneren van producten dient ten alle tijden in overleg met ons te gebeuren. Het is geenszins de bedoeling dat u producten retourneert, zonder dit vooraf aan ons te melden. Daarbuiten bent u zelf verantwoordelijk voor het deugdelijk verpakken van de retourzending en draagt u het risico hiervan.

- Producten dienen net zo compleet en schadevrij geretourneerd te worden, als dat ze geleverd zijn. Wij kunnen geen garantie bieden op incomplete of beschadigde artikelen.

- Van veel gebruikte en NOS producten hebben wij slechts één enkel artikel.
Bij DOA (Death on Arrival) of defecten ontstaan in de garantie periode, kan het voorkomen dat een reparatie niet meer verantwoord is. Wij kunnen u in zo’n geval uitsluitend de door u betaalde aanschaf- en verzendkosten vergoeden. Overige onkosten kunnen wij niet compenseren.  

- Contacteer ons a.u.b. indien u onverhoopt een defect buiten de garantieperiode krijgt. Wij kunnen u wellicht coulance bieden, of tegen een verlaagd tarief de reparatie van het artikel op ons nemen.

  x